This, too was originally a mail sent to a small groep of people. Not all content is visible if you are not logged on.

Gizzmo

Hello Attic Studios members!

Het is weer een interessante nacht geweest…

Het Attic Studios aanbod wordt iets verder uitgesplitst. Ik zou binnenkort een breder publiek aan leden willen aanspreken om de oplossingen die er draaien op iets meer belasting te tracteren.

Om dat dan maar gelijk de moeite te maken, is er nog wat extra content toegevoegd.

Attic Chat

Omdat chatten maar interessant wordt als er ook wat volk is om tegen te praten, kan je makkelijk je groep bekenden op Attic Chat (Matrix) uitbreiden. Daarvoor zijn twee mogelijkheden:

  1. Invites!
    Met invites kan je andere mensen uitnodigen om een account aan te maken in Matrix, op atticstudios.be. Dat kan via https://chat.atticstudios.be/register met een ‘invitation token’. Als je graag meer mensen uitnodigt, laat even weten, dan stuur ik een token door die je kan gebruiken. Deze registratie maakt enkel een Attic Chat account aan, dit is geen Attic Studios account die ook toegang geeft tot de rest van het platform…
  2. Bridges…
    Het is ook mogelijk andere chatplatformen te integreren. Er zijn op dit moment bridges actief voor WhatsApp, Facebook Messenger en Skype. Om die in te stellen kan je een chat starten met respectievelijk @whatsappbot:atticstudios.be, @facebookbot:atticstudios.be of @skypebot:atticstudios.be. ‘help’ is altijd een goede opener van zo’n gesprek. Dit is nog behoorlijk experimenteel, assistentie beschkbaar op verzoek.

Zo, weer wat om jullie bezig te houden. As always, feedback, ideas or suggestion very welcome!

Grtz,

B&